Collapick

Haemme Digimyyjää ja Projektipäällikköä

 

Tule mukaan innovatiiviseen yritykseen, joka tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa ainutlaatuisella ja helppokäyttöisellä ohjelmistolla.

Ensisijaisesti haemme hyviä tyyppejä, jolla on halu oppia uusia asioita ohjelmistoalan parissa.

Digimyyjä

Ensisijaisesti haemme hyvää tyyppiä, jolla on sana hallussa ja halu oppia uusia asioita ohjelmistoalan parissa.

Digimyyjänä avaat uusia kontakteja, laadit tarjouksia sekä neuvottelet sopimuksia yhdessä myyntitiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiivis kommunikointi oman tuotannon ja asiantuntijoiden kanssa. Työ vaatii kokemusta puhelinmyynnistä ja ymmärrystä esimerkiksi ERP-järjestelmistä tai vastaavista sovelluskokonaisuuksista. Kokemus B2B myynnistä edesauttaa tehtävässä onnistumisessa.

Toimit osana Tampereen myyntitiimiä uudessa konttorissamme, jossa on paikka juuri sinulle. Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä.

Paikkakunta: Tampere

Projektipäällikkö

Haemme hyvää tyyppiä, jolla pysyy projektit hallussa, pystyy toimimaan itsenäisesti ja hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. 

Projektipäällikkönä pidät huolen, että projektien toteutus sujuu suunnitelman mukaisesti ja asiakkaat huomioiden. Viet projektit alusta loppuun laadukkaasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Olet projektien osalta asiakkaiden ykköskontakti ja sinulle on tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä työsi tuloksiin. Tukenasi on tekninen tiimi jolta löytyy laaja-alaista kokemusta projekteista.

Paikkakunta: Joensuu

Hae lähettämällä avoinhakemus osoitteeseen rekry@collapick.com 

Mikä Collapick?

Collapick on Joensuussa ja Tampereella toimiva digiyritys. Autamme asiakkaitamme digitalisoitumaan ihminen edellä. Näemme, että liiketoiminnan digitalisoimisessa ei ole kyse teknologiasta, vaan toimimattomien tapojen korvaamisesta paremmilla. Eli siitä, mitä teknologialla voidaan saavuttaa. Me Collapickilla olemme rohkeita, itsevarmoja ja vastuunkantajia.

Työntekijämme ovat olleet erityisen tyytyväisiä työtehtävien monipuolisuudesta. Meillä työskentelee tälläkin hetkellä mm koodaamisen parissa aloittaneita insinöörejä, jotka ovat innostuneet myynnistä sekä myynnin tehtäviin rekryttyjä tradenomeja, jotka nykyään johtavat asiakasprojekteja.