Collapick

Collapick Company Oy

Collapick Oy on kotimainen ohjelmistopalveluyritys, jonka tuotteiden moottorina toimii kansainvälisesti menestystä niittänyt Odoon liiketoiminta-alusta. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ympäri Suomen toimialasta riippumatta, mutta olemme ottaneet jalansijaa erityisesti valmistavan teollisuuden, tukun ja huollon pk-yrityksistä. Ydintuotteemme Tempo tuoteperhe tarjoaa käyttäjäystävällistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnan- ja tuotannonohjausta täysin mobiilisti kaikilla laitteillasi.

Meidän ehdoton kilpailuvalttimme on, että emme myy puhdasta Odoota tai vie sitä sellaisenaan väkisin eri toimialoille, vaan olemme kehittäneet järjestelmää toimialakohtaisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kehitystyötämme ovat esimerkiksi helppokäyttöliittymät tuotannon (MES), varaston sekä huollon tarpeisiin, ja erikoisosaamista on taskussa myös erilaisten integraatioiden ja rajapintojen osalta.

Meille teknologia on aina työkalu, jonka tehtävä on vahvistaa käyttäjiensä inhimillisiä kykyjä. Siten teknologisten ratkaisujemme taustalla on aina ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta, prosesseista ja käyttäjätarpeista. Siitä se ajatus sitten lähti, halu nostaa suomalaisten työniloa ja tehokkuutta ohjelmistojen voimin.

merkkilogo-ja-tuulettava-hahmo

Collapick pähkinänkuoressa

Asiakkaitamme

Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme sekä töihimme Asiakkaat-sivulla

"Haluamme nostaa suomalaisten työniloa ja liiketoiminnan tehokkuutta erinomaisen ohjelmiston avulla"

Missiomme kuvastaa sitä, miksi yrityksemme on olemassa, ja mitä haluamme yritystoiminnallamme saavuttaa. 

Asioiden pitäminen yksinkertaisina ei ole meille toimintaohje, vaan enemmänkin tapa katsoa maailmaa. Se näkyy omassa tekemisessämme, mutkattomassa asiakaspalvelussamme sekä luomissamme ratkaisuissa ja niiden käyttökokemuksessa. Tahdomme riisua työnteosta kaiken turhan, sillä liiketoiminnan digitalisoimisessa ei ole kyse teknologiasta, vaan toimimattomien tapojen korvaamisesta paremmilla. Siitä, mitä teknologian avulla on mahdollista saada aikaan. Edistyksellisinkin ohjelmisto on turha, jos sitä käytetään väärin, sillä monimutkaisen teknologian tarkoitus on tehdä ihmisten elämästä simppeliä.

Collapickin historia

Collapick Company Oy perustettiin Joensuussa 2011. Oma tuotekehityksemme starttasi vuonna 2015, jolloin teimme asiakkaiden pyynnöstä mobiilisovelluksia helpottamaan ERP- järjestelmien käyttöä. Kehitimme Ponniste-tuotteen, joka integroitui osaksi suomalaisia toiminnanohjausjärjestelmiä. Teollisuusfokuksen lisäksi johtoajatuksina toimivat helppokäyttösyys ja visuaalisuus, sillä ”monimutkaista järjestelmää ei hallissa käytetä”.

Collapick Tempo ERP kehitettiin vuonna 2020, ja sen moottoriksi valittiin Odoo ERP liiketoiminta-alusta. ERP bisnekseen lähtenemisen motivaattorina toimivat monien ERP järjestelmien kömpelyys, sekä huonot automaatio- ja integraatiomahdollisuudet. Tarjoama kohdistettiin ensin teollisuussektorille, jonka jälkeen toimintaa laajennettiin tukkukauppaan. Viimeisin aluevaltaus on huolto, mutta alullaan ovat myös ensimmäiset askeleet laadunhallinnan parissa. 

Ja niin Collapick kasvoi koodaritalosta ”Odoo ERP – toimittajaksi”.  Tuotteisiimme tuomme edelleen kaiken sen toiminnallisuuden, helppokäyttöisyyden ja visuaalisuuden, jonka olemme oppineet oppineet asiakkaidemme tarvitsevan. 

Yrityksemme arvot

Haluamme kuvastaa arvoillamme aidosti sitä mitä olemme, ja mitä haluamme tulevaisuudessa olla. Emme kaipaa markkinointikikkailua tai turhaa sanahelinää. Haluamme että arvot ovat maanläheisiä, kuvaavat aitoa arjen tekemistä, sekä toimivat ohjenuorina ja periaatteina kaikessa toiminnassamme.

 

Mitä meille kuuluu just nyt?

Kaikista ajantasaisimman tiedon liikkeistämme löydät sosiaalisen median kanavistamme. Ota meidät siis seurantaan ja pysy kuulolla!

Kurkkaa myös blogiimme