Collapick

info@collapick.com

Muut palvelumme

Verkkokaupat, sovellus- ja IOT-kehitys sekä konsultointi

Verkkokauppa- sekä järjestelmäratkaisut liiketoimintasi tehostamiseen

Tarjoamme palveluita aina verkkokaupparatkaisuista liiketoiminnan kehittämiseen ja järjestelmäratkaisuihin, sekä IoT-kehityksestä sovelluskehitykseen. Järjestelmätarpeesi kirjoittaminen ja juuri sinun yrityksellesi toimivien ratkaisujen toteuttaminen on ydinosaamistamme. 

Meillä on paljon kokemusta muun muassa prosessien sujuvoittamisesta, jossa olemme  tuoneet sensoreiden tuottamaa tietoa suoraan järjestelmään. Olemme saaneet kiitosta oivaltavien sovellusten- sekä liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Ota yhteyttä niin saat meiltä selkeät suunnitelmat sekä toimivat toteutukset!

Verkkokauppa

Monipuoliset verkkokaupparatkaisut perustamisesta integraatioihin

Haluatko perustaa yrityksellesi verkkokaupan, lisätä ominaisuuksia nykyiseen tai yhdistää verkkokaupan ERP- järjestelmääsi? Kyllä onnistuu, sillä mahdollistamme sujuvan, sähköisen kaupankäynnin vaikka suoraan pääjärjestelmästäsi!

Olemme toteuttaneet useita verkkokaupparatkaisuja erityisesti teollisuuden tarpeisiin, josta omaamme paljon toimialaosaamista. Meiltä taipuvat vaativatkin toteutukset ja monipuoliset lisäominaisuudet, sillä olemme tehneet asiakkaillemme myös monimutkaisten lisäosien asennuksia, konfigurointeja, käyttöönottoja sekä laatineet käyttöönotto-ohjeita. 

Käytämme verkkokauppa-alustana maailman suosituinta verkkokauppaa WooCommercea. Olemme toteuttaneet integraatioita WooCommersen lisäksi myös Shopify-, Magento-, sekä Automatik verkkosivualustoille. 

Miten yhdistän verkkokaupan ERP-järjestelmään?

Suosittelemme yhdistelmää WordPress + WooCommerce + Odoo, mutta myös muut ERP-integraatiot onnistuvat. Olemme tehneet esimerkiksi integraation, jossa varastosaldot päivitetään Profiosta WooCommerceen ja tilaukset viedään verkkokaupasta suoraan Profioon. Näin vältetään päällekkäiset työt eri järjestelmissä.

Odoon yhdistäminen WooCommerceen toimii erityisen hyvin kokonaisratkaisuna, koska integraation kautta voit hoitaa kaiken samasta paikasta Odoon käyttöliittymästä: tuoterekisterin ja varaston ylläpidon, laskutuksen sekä viestinnän. Verkkokaupan puolella pääset siten keskittymään vain sisällön tuottamiseen.

ERP-integraation avulla voit yhdistää myös monta verkkokauppaa yhteen tietokantaan.

WordPress

NETTISIVUT

Peruskivenä avoimeen lähdekoodin pohjautuva, ilmainen, täysin muokattavissa oleva WordPress-ympäristö, jonka valtava lisäosavalikoima mahdollistaa kaiken tarvittavan.
WooCommerce

verkkokauppa

Maailman suosituin verkkokauppa, johon yhdistät helposti markkinoinnilliset elementit (esim. SEO, MailChimp) sekä kuljetukseen ja laskutukseen liittyvät ominaisuudet (esim. Posti, Klarna).
Odoo

toiminnanohjaus

Taustavoimana Odoo, jolla hoidat keskitetysti tuoterekisterin ja varaston ylläpidon, laskutuksen ja viestinnän. Odoon avulla voit yhdistää monta verkkokauppaa yhteen tietokantaan.

Sovellus- ja IOT-kehitys sekä konsultointi

Järjestelmäkonsultointi ja yrityksen kehittämispalvelut

Kaipaako yrityksesi toiminnan tehostamista tai selkeyttämistä? Etsitkö digitaalisia ratkaisuja, joilla voit kirittää liiketoimintaa?

Hiotaan yhdessä yrityksesi prosessit kuntoon! Konsultoinnissa kehität yhdessä kokeneen liikkeenjohdon/digiasiantuntijan kanssa yrityksesi prosesseja tuottavuuden näkökulmasta. Yrityksesi tarpeiden mukaan voimme keskittyä esimerkiksi tuotanto-, laatu-, tai seurantaprosesseihin tai toiminnanohjaukseen. Konsultoinnissa voidaan myös selvittää, millaiset teknologiset ja digitaaliset ratkaisut tukevat yrityksesi toimintaa.

Konsultoinnin kesto on kerrallaan 1–5 päivää, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Voit saada konsultointia korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Kysy lisää kehittämispalveluiden konsultiltamme Petteri Torssoselta tai tutustu palveluun tarkemmin ja tee hakemus osoitteessa: www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Petteri Torssonen

Kehittämispalveluiden konsultti/Teknologiajohtaja

050 347 5122

petteri.torssonen@collapick.com

Yritysten kehittämispalvelut
Ely

IoT-kehitys ja sensoreiden tuomat mahdollisuudet

IoT:llä viitataan laitteisiin, joita voidaan yhdistää tietojärjestelmään tuottamaan palvelulle lisäarvoa. Kotitalouksissa IoT näkyy esimerkiksi etäohjattavissa sähkölukoissa ja lampuissa.

Vastaavasti teollisuudessa voidaan seurata koneiden käyntiaikoja tai liittää koneisiin automaattisia mittalaitteita, joiden tiedot voidaan yhdistää suoraan muihin järjestelmiin.

Onko teillä jo käytössä erilaisia sensoreita, mutta datan yhdistäminen muihin järjestelmiin- tai niiden hyödyntäminen on ongelmallista? Meillä voi olla siihen olemassa oleva ratkaisu. Joskus ratkaisu ongelmaan saattaa olla yksinkertainen, joten haasta meitä!

Sensoreiden mahdollisuudet

GPS-pohjainen varastointi

Asiakkaallamme oli käytössä isot ulkovarastot, mutta niiden ylläpito ja seuranta oli vaikeaa. Kehitimme järjestelmän, jossa he pystyvät helposti seuraamaan ulkovarastointiaan GPS-pisteiden avulla, sekä löytämään nopeasti haluamansa tuotteet.

Mekaaniset vaihtoehdot

Työskennellessä likaisissa tiloissa tai suojavarusteet päällä, et aina pysty käsittelemään perinteisiä näppäimistöjä tai nykyaikaisia kosketusnäyttöjä. Vaikka tekniikka tuo nykyaikana paljon mahdollisuuksia, vastaaviin tilanteisiin on olemassa myös yksinkertaisia ratkaisuja. Lisäämällä järjestelmien mekaanisia painonappeja tai kytkimiä, voit ohjata kaikkia käyttöliittymän toimintoja.

Koneiden käyntiajan mittaus

Koneiden käyntiajan mittaaminen tuo tärkeää tietoa tuottavuudesta. Tämä data yhdistettynä työntekijän antamaan tietoon häiriöstä ja sen aiheuttajasta voi tuoda yritykselle suurtakin arvoa.

Visuaalinen mittaus

Esimerkiksi maalaamolinjalla on mahdollista hyödyntää visuaalisia mittalaitteita mittaamaan laatua sekä lopputulosta. Mittarit kertovat – onko lopputuloksessa pysytty annettujen mitta-arvojen sisällä, jolloin voidaan varmistua tuotteen laadusta. Mittari voi antaa myös automaattisia häiriöilmoituksia, jos raja-arvot rikotaan.

Ääniohjaus

Ääniohjausta voidaan hyödyntää esimerkiksi silloin, kun työntekijällä on jo "kädet käytössä", eikä niitä haluta irrottaa päätelaitteen käyttämiseen.

Visuaaliset ilmoitukset

Esimerkiksi visuaalisilla ilmoituksilla näytetään tuotantotilassa helposti ja nopeasti linjalla ilmennyt konerikko. Tällöin kaikki lähistöllä olevat henkilöt saavat välittömästi tiedon mahdollisesta vaarasta.

Lämpötila- tai sisäilmasensorit

Lämpötilan mittauksella tai sisäilman seurannalla tuodaan usein tärkeää tietoa laadunvalvontaan.

Joku muu vaihtoehto?

Onko sinulla mielessäsi jokin vielä mainitsematon vaihtoehto tai tarvitsetko yksinkertaista ratkaisua ongelmaan? Anna meidän auttaa!

Sovelluskehitys

Kehitämme uutta tai päivitämme vanhaa, jotta saat työsi tehtyä entistä helpommin. Haastamme itseämme jatkuvasti ja kehitämme asiakkaillemme uusia ratkaisuja hyödyntämällä uusimpia teknisiä ratkaisuja. 

Millaisesta tuotteesta sinun liiketoimintasi hyötyisi eniten? Mikä manuaalinen tai tekninen työ pitäisi saada hoidettua helpommin? Tekninen tiimimme tulkkaa tarpeesi helppokäyttöisiksi sovelluksiksi, joten ota meihin yhteyttä! 

Sinua palvelevat

Kristian Rasehorn

Myynti ja tilannekartoitus

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com

Henri Halmia

Myynti

050 367 0965

henri.halmia@collapick.com