Collapick

Collapick Tempo Tukku

Kokonaisvaltainen Odoo ERP tukkukaupan tarpeisiin

Collapick Tempo tukkuun on tukkukauppaan optimoitu moderni ERP-järjestelmä, jonka moottorina toimii Odoon liiketoiminta-alusta. Se kokoaa yhden järjestelmän alle tärkeimmät työkalut varaston, ostojen sekä CRM:n hallintaan. 

Tempon loppuun asti mietityt helppokäyttötoiminnot tekevät varastonhallinnasta äärimmäisen vaivatonta ja luotettavaa. Esimerkiksi varaston helppokäyttöliittymällä hoidat näppärästi vastaanotot ja lähetykset, sekä hallinnoit varastosaldoja. 

Kuten kaikki Collapick Tempo tuoteperheen tuotteet, myös tukkua voidaan laajentaa asiakaskohtaisilla muokkauksilla tai lisäsovelluksilla. Kokonaisuutta rikastavat muun muassa integraatiot verkkokaupparatkaisuihin ja taloushallinnon ohjelmistoihin, sekä Unifaun, BI ja EDI- rajapintayhteydet. 

Miksi valita Collapick Tempo ERP tukkukauppaan?

Optimoi ostot kattavasti

+ Automaattiset täydennysehdotukset varastotuotteille kulutustietojen perusteella
+ Ostotilausehdotusten kilpailuttaminen eri toimittajien kesken
+ Ostojen koonti toimittajittain
+ Toimittajahinnastot, alennukset ja kampanjat

Vähennä myyjien stressiä

+ Valitse myytävä tuote, niin Tempo ehdottaa sinulle automaattisesti sen kanssa yhteensopivat vaihtoehtoiset tuotteet ja tarvikkeet. Klikkaa niistä haluamasi lisukkeet tarjouksen optioiksi
+ Hallitse hinnastoja ja alennuksia kätevästi ja monipuolisesti: asiakaskohtaiset, asiakasryhmäkohtaiset ja tuotteisiin perustuvat hinnastot sekä erilaiset alennuskäytännöt ja kampanjat
+Hallitse myyntiputkea kattavalla CRM-järjestelmällä

Hallitse varastoa helposti ja nopeasti

+ Vastaanottojen ja lähetysten kuittaus, saldopäivitykset ja varastosiirrot mobiilisti
+ Viivakoodit ja QR-koodit

+ Reaaliaikaiset saldot hyllypaikkatasolle asti
+ RMA-käsittely reklamaatioiden hoitamiseen asiakaspalvelumoduulilla

Tehokas raportointi ja analytiikka

+ Tehokas raportointi tukkukaupalle oleellisilla mittareilla (esim. toimitusvarmuus, ABC-analyysi lisäosalla)

Verkkokaupat alan parhailla ratkaisuilla

+Täysin integroidut verkkokaupparatkaisut asiakasportaaleineen
+ WordPress ja WooCommerce-ratkaisut, jotka toimivat saumattomasti yhteen Tempon kanssa

Valmiit integraatiot

+ Valmiit integraatiot mm. taloushallinnon ohjelmiin, kuten Netvisor ja Procountor
+ Business Intelligence -integraatiot (esim. Finazilla, BI Book)
+ Outlook- ja Google -integraatiot.
+ Unifaun-yhteensopiva

”Isoin positiivinen muutos ja samalla hyöty on se, että meidän ulkoisen varastotoimijan näkyvyys on parantunut huomattavasti. Me vapautamme tilaukset ja varastolla on näkyvyys etukäteen mitä tilauksia on tulossa. He pystyvät suunnittelemaan työkuormaa, sekä kuljetuksia paremmin ja joustavammin, sekä tekemään itse keräilyt ja muutokset järjestelmästä. Sarjanumerohallinnan myötä tiedämme sisään tulevan-, varastossa olevien,- sekä uloslähtevän tavaran sarjanumerot. Järjestelmään on mahdollista saada myös versiohallintaa, jos sitä halutaan ottaa tarkemmin käyttöön. Kun varasto otti järjestelmän käyttöönsä, meillä on reaaliaikaiset saldot, ja ollaan täysin kartalla siitä, mitä tavaraa meillä on talossa. Järjestelmä myös varaa materiaalin oikein. Aikaisempi manuaalisten lähetysten seulonta ja infoaminen oli todella työllistävä. Nyt kun se menee enemmän automaattisesti, se on tuonut paljon enemmän aikaa keskittyä myös muihin asioihin. Koska meidän resurssit on pääasiassa kohdennettu myyntiin ja asiakaspalveluun, niin se, että logistiikkakumppanimme pystyy ottamaan isompaa roolia auttaa huomattavasti paremman asiakaskokemuksen saavuttamisessa.”

Esko Nurmi & Heli Salminiemi Toimitusjohtaja sekä Logistiikka & toimitusketju | AVION Interactive Oy

Varaa veloitukseton demo

Haluatko nähdä, miten Tempo tukkuun oikeasti toimii? Paras tapa tutustua uuteen järjestelmään on aidon demoesittelyn kautta. Demossa asiantuntijamme esittelee sinulle järjestelmää etänä tai paikan päällä. Voit esittää toiveita siitä, mitä eri ominaisuuksia haluaisit demossa esiteltävän – olipa kyseessä sitten Tempo tukku tai esimerkiksi huolto tai tuotanto. 

 Demo kestää noin 45-60 minuuttia tarpeesi mukaan. Se on myös veloitukseton eikä sido sinua mihinkään. Täytä lomake oheisesta linkistä ja esitä toiveesi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tarkemmista yksityiskohdista. 

Kysy lisää!

Kristian Rasehorn

Myynti

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com