Collapick

Collapick Tempo tuoteperhe

ERP- järjestelmät ja ohjelmistot teollisuuteen, tukkuun ja huoltoon

Tuoteperhe teollisuuteen, tukkuun ja huoltoon

Collapick Tempo tuoteperhe tarjoaa käyttäjäystävällistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnan- ja tuotannonohjausta täysin mobiilisti kaikilla laitteillasi. Jokaista tuoteperheen jäsentä on jatkojalostettu perinteisestä Odoo-liiketoiminta-alustasta, jotta ne pystyvät vastaamaan toimialakohtaisiin haasteisiin ja tehostamaan aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa. Siksi olemme kehittäneet Tempoon esimerkiksi helppokäyttöliittymät tuotannon (MES), varaston sekä huollon tarpeisiin. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla, ja tuomme jatkuvasti useimmin kaivattuja parannuksia kaikkien käyttöön. 

Modulaarisen rakenteen ansiosta voit koota yhteen ohjelmistoon kaiken mitä tarvitset, ja skaalata järjestelmän kokoa yrityksesi kasvun sekä tarpeiden mukaisesti. Valittavanasi ovat esimerkiksi moduulit CRM, tuotanto, varasto, myynti, ostot, laskutus tai huolto. Voit rikastaa järjestelmääsi lisäpalveluilla, kuten integraatioilla nestauksen-, suunnittelun- tai taloushallinnon ohjelmistoihin. Tiedämme myös, että sama järjestelmä ei taivu kaikkien yritysten prosesseihin, joten asiakaskohtaiset muokkaukset onnistuvat tarvittaessa asiantuntijoidemme avustuksella. Tarjoamme myös erilaisia tuotekonfiguraattoreita asiakastarpeisiin. 

Tempo on aidosti visuaalinen ja helppokäyttöinen järjestelmä – jos et usko, niin varaa veloitukseton demo! Näytämme mielellämme järjestelmän toimintaa sen aidossa ympäristössä, keskittyen niihin osa-alueisiin mitkä ovat sinulle tärkeimpiä. Valitaan yhdessä sinua eniten palveleva kokonaisuus.

Toimialallesi kehitetyt ratkaisut

Vahvaa alakohtaista erikoisosaamista seuraavilta toimialoilta:

Collapick Tempo Teollisuuteen

Collapick Tempo Teollisuuteen on valmistavan teollisuuden ykköskumppani. Asiakkaamme ovat saaneet jopa 20-50% lisäyksen tuotannon tehokkuuteen hyödyntämällä sen tehokkaita varastotoimintoja, monipuolista tehtävien hallintaa, kustomoitavaa työpöytää, integroitua työajanseurantaa, modernia käyttöliittymää ja viestikeskusta, sekä joustavaa tulostusta. Helppokäyttöliittymämme tuotannonohjaukseen (MES) luo visuaalisen ja helpon kokonaisnäkymän työtilauksien, Kanban-näkymän, resurssijanan, sekä infonäytön avulla. Tuotannon GANTT- näkymän avulla voit taas seurata sekä ohjata tuotantoa ja kuormitusta.

Collapick Tempo Tukkuun

Collapick Tempo Tukkuun kokoaa yhteen tärkeimmät ydintoiminnot aina ostojen- ja varastonhallinnasta CRM- ja raportointityökaluihin. Varastorutiinien automatisointi ja seurannan tehostaminen, B2B-myynnin ja ostojen työkalut, sekä reaaliaikaiset tuotetiedot sujuvoittavat arkea ja tehostavat liiketoimintasi prosesseja. Kokonaisuutta rikastavat monipuoliset integraatiot esimerkiksi verkkokaupparatkaisuihin varastoportaaleineen tai taloushallinnon ohjelmistoihin – Unifaun, BI ja EDI rajapintayhteyksiä unohtamatta.

Collapick Tempo Huoltoon

Kevyt ja moderni Collapick Tempo huolto-ohjelmisto vapauttaa aikaasi huollon ja kunnossapidon rutiineista niihin töihin, joilla on oikeasti merkitystä. Voit käyttää ohjelmistoa esimerkiksi työnohjaukseen, huoltotöiden raportointiin ja priorisointiin, laitetietojen hallintaan sekä kunnossapidon kustannusseurantaan. Ohjelmisto ei ole toimialasta tai yrityksen koosta riippuvainen, vaan se skaalautuu näppärästi monen näköisille ja kokoisille yrityksille. Voit ottaa sen käyttöösi myös nykyisen ERP-järjestelmäsi rinnalle.

Kiinnostaako Collapick Tempo ja Odoo, mutta toimialasi ei vielä kuulu tuoteperheeseen?

Olemme toteuttaneet ohjelmisto- ja ERP ratkaisuja sekä kehittäneet kokonaisvaltaisesti yritysten liiketoimintaa  toimialariippumattomasti niin keskusliikkeisiin kuin kaupunkeihin ja maakuntaliittoihin. Ota yhteyttä, niin kartoitamme järjestelmätarpeesi ja voimme suositella sekä toteuttaa yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Palvelukuvaus

Olemme tukenasi liiketoimintasi kehittämisessä aina ideasta ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti. Asiantuntijamme kartoittavat tarpeesi, ja suunnittelemme yhdessä ERP-projektisi sekä käyttöönottostrategian, jossa määrittelemme tarvittavat järjestelmäominaisuudet. Otamme vaiheittain käyttöösi juuri ne osat, jotka ovat yritystoiminnallesi tärkeitä.

Projektiasi varten saat nimetyn yhteyshenkilön, sekä asiakaskohtaisesti määritetyn asiantuntijatiimin. Asiantuntijoillamme on vaadittavaa taitoa tehdä asiakaskohtaisia muokkauksia, kehittää uusia ERP-ominaisuuksia ja tukea ongelmatilanteissa, sillä he tuntevat yrityksen prosessit, ERP-järjestelmät ja Odoo liiketoiminta-alustan sadat konfiguraatioasetukset. Emme jätä sinua yksin projektin jälkeenkään, sillä asiantuntijamme ovat käytössäsi niin jatkokehityksessä, integraatioissa, lisäpalveluiden käyttöönotoissa, kuin lisäkoulutustarpeissakin.

Collapick Tempo lisäpalvelut

Voit rikastaa Collapick Tempoa useilla eri ominaisuuksilla, kuten verkkokauppa- ja verkkosivuratkaisuilla, moduuleilla, sekä rajapinta- ja integraatiovaihtoehdoilla, asiakaskohtaista muokkausta unohtamatta. Odoo Ready Partnerina olemme suomalainen kumppanisi sovelluskehityksessä, ja kauttamme pääset turvallisesti käsiksi myös Odoon omiin sovelluksiin, jolla voimme täydentää järjestelmääsi tarpeen mukaan.  

Kaikki lisäpalvelut ovat saatavilla lisämaksusta, eivätkä ne kuulu automaattisesti Collapick Tempo tuoteperheen tuotteisiin. 

Kysy lisää!

Kristian Rasehorn

Myynti

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com