Collapick

Collapick Tempo Huolto

Huolto hallintaan Collapick Tempo Huolto -ohjelmistolla!

Collapick Tempo huoltoon on huollon ja kunnossapidon hallintaan suunniteltu kevyt ja ketterä ohjelmisto, jonka automatisoidut toiminnot vapauttavat aikaasi rutiinitöistä yrityksen tärkeämpiin tehtäviin. Käytät sitä kätevästi kentällä työn lomassa, täysin mobiilisti kaikilla laitteilla, mihin huoltotyöt sinua kuljettavatkin. 

Huolto-ohjelmisto skaalautuu eri kokoisille yrityksille sekä toimialoille. Se sopii sekä talon sisäisiin, että asiakkaille palveluna tuotettavien huoltotöiden hallintaan. Voit käyttää sitä itsenäisenä ohjelmistona tai yhdistää sen jo olemassa olevan ERP-järjestelmäsi kylkeen. Modulaarisen rakenteensa ansiosta myös Tempo huoltoa voidaan laajentaa yrityksesi kasvun ja tarpeiden mukaan esimerkiksi muilla Tempo tuoteperheen moduuleilla.

Miksi valita Tempo huoltoon?

Hallinnoi huoltotoimenpiteitä kokonaisvaltaisesti

+ Määritä laiterekisteri Tempon kantaan ja hallinnoi laitteita laitekohtaisesti
+ Tee kirjaukset ja huoltopyynnöt mobiilisti
+
Määritä huoltotiimit
+
Luo järjestelmän eri käyttäjille käyttäjäprofiilit sekä erilaiset käyttöoikeudet
+ Mahdollisuus työntekijäkohtaisiin huoltojonoihin
+ Työnjohdolle helppo työjonojen hallinnointi

Keskitä tiedot yhteen järjestelmään

+ Lisää laitekohtaisesti dokumentit, kuten huolto-ohjeet ja huoltopäiväkirjat
+ Hyödynnä viestikeskusta firman sisäiseen viestintään
+ Lisää laitekohtaisia liitteitä, kuten valokuvia huoltotarpeista
+ Automaattinen lokien luonti estää tietojen häviämisen
+ Pakotettu ennalta määrättyjen tietojen syöttö huolehtii keräämään laitekohtaisesti n. 10 tilastoitavaa asiaa, esimerkiksi iskuluvut

Tehosta ajanhallintaasi automatisoinnilla

+ Ajasta säännölliset huollot ja tarkastukset, kuten vuosihuollot ja määräaikaishuollot
+ Ennakoi huoltotoimenpiteitä, kunnossapitoa sekä akuutteja huoltoja
+ Priorisoi huoltoja niiden kriittisyyden mukaan
+ Kattava raportointi

Seuraa reaaliaikaisesti

+ Vikahistoria
+ Huoltopyyntöjen eteneminen
+ Kunnossapidon kokonaiskustannukset, esimerkiksi käytettyjen varaosien suhteen

Hyödynnä Tempon huoltoon räätälöityjä helppokäyttöliittymiä

+ Visuaalisesti helppo työntekijän näkymä selkeillä värikoodeilla
+ Hoida helposti asiakkailta tulevia huoltopyyntöjä kiirellisyyden mukaan
+ Huoltokalenteri
+ Kalibrointisyklit
+ Konekohtaiset huollon kustannukset

Skaalaa yrityksesi kasvun ja tarpeiden mukaan

+ Tempon modulaarinen rakenne mahdollistaa lisätoimintojen ottamisen vaiheittain. Valittavanasi ovat esimerkiksi CRM, tuotanto, varasto, myynti tai osto
+ Tempon moottorina toimiva Odoo perustuu avoimeen lähdekoodiin, joka mahdollistaa ohjelmistoon tarvittavien kehitystarpeidesi toteuttamisen nopeasti ja ketterästi

Varaa veloitukseton kartoitus

Täytä yhteydenottopyyntö demosivulla ja me soitamme sinulle kevyen kartoitussoiton! Kartoituksessa voimme keskustella yrityksesi tilanteesta ja ohjelmistotarpeistasi, sekä arvioida yhdessä, onko Tempo sinulle sopiva ohjelmisto.

Kartoituksen pohjalta voimme varata ajan demoon, jossa asiantuntijamme esittelee sinulle järjestelmää etänä. Myös demo on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 

Collapick Tempo huolto

Usein kysytyt kysymykset

Kokosimme yhteen huolto-ohjelmistostamme usein kysytyt kysymykset sekä vastaukset. 

Collapick Tempo huoltoon räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja yrityksen koon mukaan, joten se on skaalattavissa aina pienestä toiminimiyrityksestä suureen konserniin asti. Myös erilaiset toiminnallisuudet ovat valittavissa yrityksen ja huollon tarpeiden mukaisiksi.

Collapick Tempo huoltoon toimii itsenäisenä ohjelmistona, eikä se vaadi rinnalleen ERP-järjestelmää. Jos tilanne kuitenkin muuttuu, voidaan Tempo huoltoon yhdistää taloushallinnon ohjelmistoihin tai ERP-järjestelmään.

Collapick Tempo huoltoon on yhdistettävissä useimpiin ERP-järjestelmiin, jolloin tieto liikkuu järjestelmien välillä vaivatta. Mikäli yrityksen nykyiseen ERP-järjestelmään ei ole valmiina rajapintayhteyttä, voimme kartoittaa integraatiomahdollisuutesi erikseen. 

Sopii. Voit käyttää huoltojärjestelmää talon sisäisten huoltojen hallintaan, asiakashuoltojen hallintaan, tai molempiin. Tempo huoltoon osaa myös erottaa sisäiset huollot ja laskutettavat asiakastyöt, mutta myös takuuhuollot ja palveluun kuuluvat huoltotyöt, joita ei erikseen laskuteta asiakkaalta.

Kyllä. Collapick Tempo huoltoon on suunniteltu siten, että säännöllisten huoltovälien ajastaminen on mahdollista asiakas- ja laitekohtaisesti. Näin huoltotoimenpiteiden ennakointi ja tuotannon ohjaaminen ilman keskeytyksiä on helpompaa. Kun muistutat asiakkaitasi säännöllisistä huolloista, pidät heidätkin tyytyväisinä ja kaluston kunnossa.

Kyllä on. Kirjaukset ja huoltopyynnöt voi tehdä huoltojärjestelmään mobiilisti. Sen lisäksi jokaiselle huollon työntekijälle voidaan luoda käyttäjäprofiilit, jotka mahdollistavat mm. työntekijäkohtaiset huoltojonot. Collapick Tempo huoltoon on suunniteltu toimimaan niin kentällä kuin päätoimipisteessäkin, laitteesta riippumatta.

Kyllä. Tempo huoltoon kykenee laskemaan niin huollon käytetyt työtunnit kuin käytettyjen varaosien kustannukset. Varastonhallintaan yhdistettynä Tempo huoltoon tekee myös varaosien tilaamisen helpoksi.

Tempon modulaarinen rakenne mahdollistaa lisätoimintojen ottamisen vaiheittain. Voit yhdistää mm. CRM:n, tuotannon, varaston, myynnin, oston tai taloushallinnon missä tahansa vaiheessa. Sinun ei tarvitse tietää nyt, mitä ominaisuuksia tarvitset tulevaisuudessa.

Collapick Tempo on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, eli sen käyttö on helppo oppia. Et tarvitse pitkiä koulutuksia, vaan järjestelmä on hyvin intuitiivinen. Visuaalisesti helppo näkymä on selkeä kaikilla laitteilla. Luonnollisesti koulutamme käyttäjät osana palveluamme, jotta pääset alkuun mahdollisimman sujuvasti.

Koska kyseessä on modulaarinen ja skaalattava järjestelmä, maksat vain niistä ominaisuuksista joita oikeasti tarvitset. Et siis maksa suurta summaa ominaisuuksista, joita et tule koskaan käyttämään.

Ehdottomasti. Tarjoamme kiinnostuneille yrityksille ilmaisen demoesittelyn, jossa esittelemme järjestelmän toimintaa aidossa ympäristössä. Pääset siis konkreettisesti tutustumaan kaikkiin niihin ominaisuuksiin, joita tulet tarvitsemaan. Emme sido sinua mihinkään, sillä luotamme siihen, että Tempo huoltoon puhuu puolestaan.

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Voit varata suoraan aikaa myös veloituksettomaan järjestelmädemoomme. 

Kristian Rasehorn

Myynti

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com