Collapick

info@collapick.com

Odoo ERP

Odoo on Collapick Tempo-tuoteperheen moottori

Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva moderni, helppo, sekä kustannustehokas liiketoiminta-alusta, joka  toimii Collapick Tempon moottorina. Olemme virallinen Odoo- kumppanisi Suomen päässä Odoo Ready Partner -statuksella, mutta kansainvälisellä mittapuulla Odoo on yksi maailman suurimmista ERP-järjestelmistä noin 8 miljoonalla käyttäjällään. 

Odoon arvolupaus on kattaa koko liiketoiminnan kirjo helppokäyttöisyyttä unohtamatta. Voit siis hallinnoida ja hoitaa kaikkia yrityksen toimintoja yhdessä järjestelmässä, jolloin tieto on aina ajan tasalla ja kaikkien saatavilla – ilman useita järjestelmiä tai jatkuvaa tiedon siirtoa paikasta toiseen. Odoo toimii pilvipalveluna, joten voit käyttää sitä selaimessa kaikilla laitteillasi. Odoossa on valtava ja alati kasvava sovelluskirjasto, joka tarjoaa maksuttomia sekä maksullisia sovelluksia liiketoiminnan eri osa-alueisiin aina asiakaspalvelusta markkinointiin. Tämän liiketoiminta-alustan ydinominaisuus onkin sen modulaarinen rakenne, jolloin ohjelmisto voidaan koostaa tarvitsemistasi rakennuspalikoista, jotka keskustelevat keskenään järjestelmän sisällä. 

Odoo on moderni, skaalautuva ja muokattava järjestelmä

Odoo mahdollistaa muutakin kuin valmiita moduuleja, sillä maailmalla – osaavien kehittäjien käsissä – se on taipunut niin lentolippujen varausten hallintaan kuin mahdollistanut kokonaisia sairaalajärjestelmiäkin. Suomessa se on erityisesti valjastettu julkishallinnon käyttöön, mutta Odoo-kumppanina olemme laajentaneet sen käyttöä kattamaan myös teollisuuden, tukun ja huollon erinäiset tarpeet. Avoimen lähdekoodin järjestelmänä se salliikin loistavasti ohjelmistokehityksen, sekä asiakaskohtaiset muokkaukset, joita olemme Tempo-tuoteperheeseen sekä asiakkaillemme tehneet. 

Odoon avoin lähdekoodi mahdollistaa jatkuvan sovelluskehityksen ja sitä kehittääkin yli 22 000 kehittäjää ympäri maailman. Lisäksi Odoon organisaatio julkaisee liiketoiminta-alustastaan uuden, päivitetyn version joka vuosi. Odoon alusta mahdollistaa laajat integraatiomahdollisuudet, jolloin ulkopuolisia ohjelmistoja on mahdollista lisätä saumattomaksi osaksi kokonaisuutta. 

Odoo lukuina

% kasvu 2021
0
Milj. käyttäjää
0
Maassa
0
Kumppania
0
Kehittäjää
0
Sovellusta
0

Odoo sovelluskirjasto

Odoo on ainutlaatuinen kokoelma täysin integroituja sovelluksia, joista voit ottaa käyttöön tarvitsemasi moduulit juuri silloin kun haluat. Voit esimerkiksi aloittaa asiakkuudenhallinnasta ja asiakaspalvelusta, ja lisätä verkkokauppa-moduulin laajentaessasi myyntiäsi myös verkkoon. Kaikki tiedot näkyvät saman tien verkkokauppa-sovelluksessa ilman mitään ylimääräistä tietojen kopioimista tai räätälöintiä. 

Jokainen sovellus pelaa muiden sovellusten kanssa saumattomasti yhteen, ja esimerkiksi kaikki käytettävyysparannukset toimivat automaattisesti jokaisessa moduulissa. Alta löydät napakat esittelyt muutamista Odoon tarjoamista sovelluksista, joihin pääset tutustumaan lisää linkeistä. Huomaathan, että Odoo tarjoaa lisätietoja ainoastaan englannin kielellä, joten ole tarvittaessa yhteydessä meihin - autamme mielellämme. 

Verkkokauppa

Luo verkkosivualusta helposti hyödyntämällä valmiita, toimialakohtaisia teemoja ja kuvia. Sisältää analytiikkaintegraatiot, työkalut asiakkaiden konvertoimiseen, sekä tuotekohtaiset asetusvaihtoehdot.

Projektit

Organisoi, aikatauluta, suunnittele ja analysoi projektejasi! Jaa tehtäviä, ennusta materiaaliostoja sekä menekkiä, ja hyödynnä työajan seurantaa, jälkilaskentaa, sekä projektikohtaista tiedonkeruuta.

HR-sovellukset

HR-sovelluksissa valittavanasi on useita moduuleita, esimerkiksi työntekijä- ja rekrytointisovellukset. Voin myös hallinnoida työntekijiden lomia ja poissaoloja, luoda työntekijäarviointeja sekä hallinnoida työnhakua.

Markkinointi

Markkinointisovelluksissa valittavanasi on useita moduuleita, kuten markkinointiautomaatio, kyselyt, sähköpostimarkkinointi tai tapahtumat.

Asiakaspalvelu

Luo asiakaspalvelutiimejä ja SLA-sääntöjä, hallitse tikettejä ja automatisoi sähköpostiviestintä tiketin eri vaiheista. Sisältää myös mahdollisuuden nettisivuintegraatioon, live chat-toiminnon sekä monia muita ominaisuuksia.

CRM

Kanban käyttöliittymä, liitetiedostojen lisääminen asiakkaiden taakse, aktiviteettien aikatauluttaminen, sekä automaattinen lokitietojen tallennus puheluista ja sähköposteista. Mobiiliskaalautuva näkymä ja myyntiputken hallinta drag and drop- periaatteella.

Kysy lisää ja varaa aika ERP demolle!

Markku Pyörälä

Toimitusjohtaja, myynti

044 779 7518

markku.pyorala@collapick.com