Collapick

Asiakkaitamme

Teollisuus

Valmistava teollisuus on tuoteperheemme perusta ja esikoisemme, siten olemme kerryttäneet useita onnistuneita toteutuksia tältä toimialalta. Asiakastarinoissa usein mainittu Ponniste on tuote, jonka koodasimme kokonaan itse. Sen on pitkälti korvannut Collapick Tempo, jonka moottorina toimii Odoo ERP.

Ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta, prosesseista ja käyttötarpeista on ensisijainen lähtökohtamme. Autamme asiakasta poistamaan kivuliaimmat pullonkaulat ja luomaan perustan kestävälle kehitykselle. Käyttöönottoprojektissa sanomme suoraan, mitä olemme oppineet siitä, miten asiat kannattaa tehdä ja mikä yleensä toimii.

Teknologiset ratkaisut ovat aina toissijaisia, mutta iloksemme olemme onnistuneet luomaan tuoteperheen, joka vastaa teollisuuden, tukun sekä huollon tarpeisiin. Katso myös muut-asiakkaamme, johon kokosimme tukku- ja huoltoreferenssit, sekä asiakkaitamme kaupungeista ja maakuntaliitoista.

Teollisuus

Am-Koneistus

AM-Koneistus Oy valmistaa vuosikymmenien kokemuksella kestäviä laatukomponentteja äärimmäisen haastaviin olosuhteisiin. Heidän koneistamiaan tuotteita käytetään päivittäin esimerkiksi valtamerien armoilla viranomaisveneissä ja syvällä suomalaisessa metsässä harvesterinpäissä.

Projektissa otettiin käyttöön Collapick Tempo, jolla ohjataan yrityksen koko toimintaa. Tempon helppokäyttöliittymillä tuotannon hallitseminen hoituu sutjakasti. Tempo mahdollisti myös sen, että tilaukset voidaan tuoda suoraan asiakkaan järjestelmästä.

TEMPO TEOLLISUUTEEN

Lemmikki

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n perustivat vuonna 1986 elintarviketieteiden maisterit. Kotimaisten raaka-aineiden lisäksi Lemmikin tuotteet valmistetaan viimeisimmällä tuotantoteknologialla ja niiden valtteja ovat korkea laatu, puhtaus ja erittäin hyvä maittavuus.

Lemmikki otti käyttöön Collapick Tempon tuotannon, varaston ja lähetysten hoitamiseen. Lemmikillä Tempo hoitaa muun muassa eränumerot sekä SSCC-tarrat. Viimeisin lisäys ovat EDI-yhteydet sekä integraatiot ulkoiseen varastoon sekä Lemonsoftiin.

TEMPO TEOLLISUUTEEN

Tekopa

Tekopa Oy tuottaa monipuolisia koneistuspalveluita, hoitaa yhteistyöverkoston avustuksella raaka-ainehankinnat ja pinta- sekä lämpökäsittelyt, sekä palvelee asiakastarpeen mukaan aina suunnittelusta koko prosessin hallintaan.

Yrityksen käytössä on Tempo teollisuuteen, jota on rikastettu Netvisor integraatiolla, sekä asiakaskohtaisilla muokkauksilla esimerkiksi tulosteisiin. Yritykselle toteutettiin ensimmäisessä vaiheessa toimiva ERP vain 2 kuukaudessa. Toisessa vaiheessa vastataan asiakkaan tarpeisiin tuotannon puolella, hiomalla esimerkiksi asetusaikoja, tuotekonfiguraatioita sekä alihankinnan seuraamista sekä käsittelyä.

TEMPO TEOLLISUUTEEN

Outokummun metalli

Outokummun Metalli Oy valmistaa John Deere ja Waratah -tuotemerkeillä myytävien harvesteripäiden runkoja.

Asiakkaan haasteena oli tuotannon kokonaistilanteen hahmottaminen sekä kirjausten tekeminen paperilla. Toteutuksen alkuvaiheessa kartoitettiin järjestelmäauditoinnilla kokonaistilanne ja luotiin pitkän ajan järjestelmästrategia yritykselle. Alkuvaiheen jälkeen toteutettiin työprosessin digitalisointi sekä kokonaistilanteen visualisointi. Järjestelmä liitettiin olemassa olevaan tuotannonohjaukseen sekä Microsoftin Sharepoint-ympäristöön.

TUOTANNON DIGITALISOINTI

Promec

Promec eli Professional Mechanics Finland Oy on mekaniikka-alan yritys, jonka palvelukattaukseen kuuluvat suunnittelu-, 3D-tulostus-, koneistus-, kokoonpano-, lopputestaus- sekä tuotekehityspalvelut.

Promecin ytimenä puksuttaa Tempo teollisuuteen-paketti. Lisäksi yrityksellä on käytössään työajanseurannan lisäosat sekä Visma Fivaldi- laskutusrajapinta. Kokonaisuutta täydentää yrityksen tarpeeseen tehdyt muokkaukset, kuten JSON-importeri tilausten tuontiin, sekä osaluettelon kopiointimahdollisuus.

TEMPO TEOLLISUUTEEN

Pro-Machining

Pro-Machining Oy on pohjoiskarjalainen CNC-koneistuspalveluja tarjoava yritys, joka on keskittynyt proto- ja piensarjavalmistukseen.

Asiakkaalla on käytössään ERP, joka on rakennettu osto-, myynti- sekä valmistusmoduuleista. ERP:tä buustaamassa ovat Collapick helppokäyttöliittymät, työajanseuranta, sekä Procountor integraatio. Pro-Machiningille on tehty myös kustomointia esimerkiksi tulosteisiin, sekä Kaptas importer.

TEMPO TEOLLISUUTEEN

Amak

Amak Oy on vaativaan alihankintakoneistukseen erikoistunut yritys, jonka CNC sorvit ja jyrsimet koneistavat alumiiniseoksia, haponkestävää- ja ruostumatonta terästä, muoveja sekä messinkiä.

Amak hoitaa kauttamme tuotannonohjauksen ja kuittaukset, mutta hallinnoi toimintaansa muutoin oman ERP järjestelmänsä kautta. Käyttöpakettiin kuuluvat myynti,- varasto,- sekä valmistusmoduulit, tuotannon helppokäyttöliittymät, sekä Odoon vakiohuolto ilman helppokäyttöliittymiämme. Yhteistyö yrityksen C9000 ERP:hen onnistuu tekemämme integraation kautta.

TUOTANNONOHJAUS

Havel

Hassinen Veljekset Oy eli tuttavallisemmin HAVEL on Ilomantsissa sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut muovisuojaspiraaleihin sekä metsä- ja kaivinkoneiden työkaluihin. Yrityksen kaikki tuotteet valmistetaan edelleen Ilomantsissa omalla tehtaalla ja niitä viedään pariin kymmeneen eri maahan, erityisesti Keski-Eurooppaan.

HAVELilla on käytössään Collapick Tempo teollisuuteen, sekä laskutusintegraatio Netvisoriin.

TEMPO TEOLLISUUTEEN

Haluatko kuulla lisää toteutuksistamme?

Kaikki asiakkaamme eivät suinkaan ole listattuna tällä sivulla. Ota yhteyttä, niin voimme vinkata toimialaasi ja tilanteeseesi sopivan referenssin, tai kertoa toteuttamistamme ratkaisuista lisää.