Collapick

Asiakkaitamme

Teollisuus

Valmistava teollisuus on tuoteperheemme perusta ja esikoisemme, siten olemme kerryttäneet useita onnistuneita toteutuksia tältä toimialalta. Asiakastarinoissa usein mainittu Ponniste on tuote, jonka koodasimme kokonaan itse. Sen on pitkälti korvannut Collapick Tempo, jonka moottorina toimii Odoo ERP.

Ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta, prosesseista ja käyttötarpeista on ensisijainen lähtökohtamme. Autamme asiakasta poistamaan kivuliaimmat pullonkaulat ja luomaan perustan kestävälle kehitykselle. Käyttöönottoprojektissa sanomme suoraan, mitä olemme oppineet siitä, miten asiat kannattaa tehdä ja mikä yleensä toimii.

Teknologiset ratkaisut ovat aina toissijaisia, mutta iloksemme olemme onnistuneet luomaan tuoteperheen, joka vastaa teollisuuden, tukun sekä huollon tarpeisiin. Katso myös muut-asiakkaamme, johon kokosimme tukku- ja huoltoreferenssit, sekä asiakkaitamme kaupungeista ja maakuntaliitoista.

Teollisuus

Am-Koneistus

AM-Koneistus Oy valmistaa vuosikymmenien kokemuksella kestäviä laatukomponentteja äärimmäisen haastaviin olosuhteisiin. Heidän koneistamiaan tuotteita käytetään päivittäin esimerkiksi valtamerien armoilla viranomaisveneissä ja syvällä suomalaisessa metsässä harvesterinpäissä.

Projektissa otettiin käyttöön Collapick Tempo, jolla ohjataan yrityksen koko toimintaa. Tempon helppokäyttöliittymillä tuotannon hallitseminen hoituu sutjakasti. Tempo mahdollisti myös sen, että tilaukset voidaan tuoda suoraan asiakkaan järjestelmästä.

TEMPO TEOLLISUUTEEN

Outokummun metalli

Outokummun Metalli Oy valmistaa John Deere ja Waratah -tuotemerkeillä myytävien harvesteripäiden runkoja.

Asiakkaan haasteena oli tuotannon kokonaistilanteen hahmottaminen sekä kirjausten tekeminen paperilla. Toteutuksen alkuvaiheessa kartoitettiin järjestelmäauditoinnilla kokonaistilanne ja luotiin pitkän ajan järjestelmästrategia yritykselle. Alkuvaiheen jälkeen toteutettiin työprosessin digitalisointi sekä kokonaistilanteen visualisointi. Järjestelmä liitettiin olemassa olevaan tuotannonohjaukseen sekä Microsoftin Sharepoint-ympäristöön.

TUOTANNON DIGITALISOINTI

Haluatko kuulla lisää toteutuksistamme?

Kaikki asiakkaamme eivät suinkaan ole listattuna tällä sivulla. Ota yhteyttä, niin voimme vinkata toimialaasi ja tilanteeseesi sopivan referenssin, tai kertoa toteuttamistamme ratkaisuista lisää.