Collapick

Collapick Tempo - Usein Kysytyt Kysymykset: Tehokas ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä

ERP / Julkaistu 23.1.2024 / Päivitetty 15.5.2024
Lukuaika 3 min

Collapick Tempo on innovatiivinen toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP, joka on suunniteltu helpottamaan projektien hallintaa ja tehostamaan aikataulutusta monimutkaisissa työympäristöissä. Sen tuoteperheeseen kuuluvat kokonaisvaltaiset, toimialakohtaiset järjestelmät teollisuuteen sekä tukkuun, sekä ketterä huolto-ohjelmisto, joka pyörii yksin tai yhdessä ERP-järjestelmän kanssa. Käsittelemme tässä blogiartikkelissa Collapick Tempon usein kysyttyjä yleiskysymyksiä, jotta voit saada paremman käsityksen tämän työkalun hyödyistä ja käyttötavoista.

Mikä tekee Collapick Temposta ainutlaatuisen?

Collapick Tempo erottuu kilpailijoistaan sen joustavan ja räätälöidyn Odoo-moottorin ansiosta. Järjestelmä hyödyntää avoimen lähdekoodin kehitystyötä, joka mahdollistaa uusimmat ja ajantasaisimmat päivitykset ja laajennukset asiakkaidemme tarpeisiin. Collapick Tempo on Suomen olosuhteisiin räätälöity järjestelmä, joka tekee toiminnanohjauksesta sekä muista yrityksen toiminnoista helppoa. Tämä tekee Collapick Temposta erinomaisen valinnan tuotannon, varastojen, tilausten ja laskutuksen hallintaan.

Miten Collapick Tempo auttaa yritystä työskentelemään tehokkaammin?

Collapick Tempo tarjoaa työnjohdolle ja työntekijöille reaaliaikaista tietoa projektien etenemisestä ja resurssien käytöstä. Tämä mahdollistaa paremman suunnittelun ja resurssien optimoinnin, mikä puolestaan ​​johtaa tehokkaampaan työskentelyyn. Tiimit ja työntekijät voivat myös helposti kommunikoida järjestelmän kautta ja pysyä ajan tasalla kaikista muutoksista.

Onko Collapick Tempo helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin?

Kyllä, Collapick Tempo on suunniteltu helppoon integroitumiseen erilaisten projektinhallintatyökalujen ja yritysjärjestelmien kanssa. Sen avoimet rajapinnat mahdollistavat saumattoman yhteistyön muiden suosittujen työkalujen kanssa, kuten CAD, WooCommerce, Shopify ja lukuisat taloushallinnon ohjelmistot.

Kuinka Collapick Tempo auttaa aikataulujen hallinnassa?

Collapick Tempo tarjoaa kattavan näkymän kaikista projekteista yhdellä näytöllä. Projektinhallinnan työkalusta saat helposti selville aikataulut ja niiden joustavuuden, ja sen avulla voit helposti optimoida resurssien käytön ja varmistaa, että kaikki tehtävät etenevät suunnitellusti. Järjestelmä tarjoaa myös ennakoivan lähestymistavan, joka auttaa tunnistamaan mahdolliset pullonkaulat ja viivästykset ennen kuin ne vaikuttavat projektin aikatauluun.

Onko Collapick Tempo skaalautuva erikokoisille organisaatioille?

Kyllä, Collapick Tempo on suunniteltu skaalautuvaksi, ja se sopii erikokoisille organisaatioille. Pienet yritykset voivat hyötyä sen helppokäyttöisyydestä ja nopeasta käyttöönotosta, sekä eri toimintojen integroitavuudesta yhteen käyttöliittymään, kun taas suuremmat organisaatiot arvostavat sen kykyä hallita monimutkaisia projekteja ja suuria määriä resursseja.

Onko Collapick Tempo suomalainen palvelu?

Kyllä. Collapick Tempon moottorina toimiva Odoo on kansainvälinen avoimen lähdekoodin järjestelmä, kun taas Collapick Tempo on suomalaisen Collapickin tuotannonohjausjärjestelmä, joka on räätälöity vastaamaan suomalaisten yritysten tarpeisiin ilman turhia ominaisuuksia. Se on kuitenkin laajennettavissa globaalien yritysten vaatimuksiinkin!  Palvelumme tuotetaan Suomessa, työllistämme tekijöitä Suomessa, sekä omaamme kotimaisen omistusosuuden, Suomessa toimivan johdon sekä pääkonttorin. Olemme mukana tuottamassa myös suomalaista koodia, sillä kehitämme tuotteitamme ja toteutamme asiakaskohtaiset muokkaukset oman firman osaamisella, emmekä koskaan ulkoista koodausta.

Voiko Collapick Tempoa testata ennen palvelun ostamista?

Kyllä voi! Asiantuntijamme kanssa pääset testaamaan Collapick Tempoa aidossa ympäristössä ilmaisen demon muodossa. Vaikka Collapick Tempo onkin äärimmäisen selkeä, visuaalinen ja intuitiivinen toiminnanohjausjärjestelmä, asiantuntijamme opastaa sen käytössä demoesittelyn yhteydessä. Koska luotamme palveluumme täydellisesti, esittelemme sitä mieluusti aidossa ympäristössä. Voit aloittaa varaamalla kevyen kartoitussoiton, jossa keskustellaan yrityksesi tilanteesta ja ohjelmistotarpeistasi, sekä arvioidaan yhdessä, onko Tempo sinulle sopiva ohjelmisto.

Olemme valmistavan teollisuuden alihankintayritys. Sopiiko Collapick Tempo meille?

Valmistusprosesseihin kuuluu monia vaiheita aina raaka-aineiden ja komponenttien hankinnasta valmiiden tuotteiden toimitukseen. Vaiheiden aikatauluttaminen ja hallinta on erityisen tärkeää pienille yrityksille, etenkin jos varastotilaa on vähän. Collapick Temposta on olemassa valmis ja tuotantoa nopeuttava ratkaisu myös pienille alihankintayrityksille. 

Emme tarvitse kaikkia toimintoja nyt, mutta ehkä tulevaisuudessa. Voiko Collapick Tempon ominaisuuksia laajentaa?

Collapick Tempon suurimpia etuja on juurikin joustavuus. Moduuleista koostuvan rakenteensa ansiosta yrityksissä voidaan käyttöönottaa ainoastaan ne palikat mitä oikeasti tarvitaan. Asiantuntijamme kanssa muokkaatte Tempon juuri teille sopivaksi, jolloin et maksa ominaisuuksista, joita et käytä. Jos tilanne kuitenkin tulevaisuudessa muuttuu, on lisäominaisuuksien käyttöönotto sujuvaa ja mutkatonta. Collapick Tempo kasvaa yrityksesi kanssa!

Meillä ei ole lainkaan tuotantoa, vaan tarjoamme huollon ja kunnossapidon palveluita. Onko Collapick Tempo meille liian laaja järjestelmä?

Olemme toteuttaneet Collapick Temposta ketterän huoltoversion, joka toimii erillisenä ohjelmistona, jolloin kokonaisvaltaisen ERP:n hankintaa ei tarvita. Halutessasi Tempo huoltoon on kuitenkin liitettävissä nykyisen ERP-järjestelmäsi kylkeen. Pystyt siis hallitsemaan huoltojonoja ja aikatauluja tehokkaasti pelkästään tarvitsemillasi ominaisuuksilla. Voit myös integroida CRM:n ja kirjanpito-ohjelmiston Collapick Tempo huoltoon, jolloin säästät aikaa kun sinun ei tarvitse käyttää useita eri järjestelmiä erikseen!

Työntekijämme liikkuvat yössään paljon, eikä tietokoneita ole mahdollista käyttää kentällä. Voiko Collapick Tempoa käyttää mobiililaitteilla?

Kyllä voi. Toisin kuin monissa muissa ERP-järjestelmissä, Collapick Tempossa ei ole esimerkiksi rajoitettua IP-osoitetta, mikä on este mm. etätöille tai mobiililaitteita käytettäessä. Käyttöliittymä on selkeä ja mobiililaitteille optimoitu, joten sitä voidaan käyttää täydessä muodossaan tai ainoastaan liikkuvaan työhön tarkoitettujen ominaisuuksien osalta myös mobiilisti – vaikka työntekijäkohtaisesti!

Näe Tempo livenä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme suoraan tai varaa kevyt kartoitussoitto, jossa keskustellaan yrityksesi tilanteesta ja ohjelmistotarpeistasi, sekä arvioidaan yhdessä, onko Collapick Tempo Tukku -Odoo ERP sinulle sopiva ohjelmisto. Kartoituksen pohjalta voimme varata ajan demoon, jossa asiantuntijamme esittelee sinulle järjestelmää etänä. Kartoitus sekä demo ovat sinulle täysin maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään. 

Kristian Rasehorn

Myynti

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com