Collapick

Collapick Tempo huoltoon - Usein Kysytyt Kysymykset

Huolto ja kunnossapito / Julkaistu 9.7.2023 / Päivitetty 15.5.2024
Lukuaika 3 min

UKK eli Usein Kysytyt Kysymykset kertovat vastauksen asiakkaitamme eniten askarruttaviin kysymyksiin . Tässä artikkelissa vastaamme useimmin kysyttyihin kysymyksiin Collapick Tempo huollosta, joka on ketterä ohjelmisto huollon sekä kunnossapidon tarpeisiin. Kuten muillakin tuoteperheemme jäsenillä, myös Tempo huollolla järjestelmän sydämenä sykkii Odoo liiketoiminta-alusta, jota olemme muokanneet huollon erityistarpeisiin.  

Minkä kokoisille yrityksille Tempo huoltoon sopii?

Collapick Tempo huoltoon räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja yrityksen koon mukaan, joten se on skaalattavissa aina pienestä toiminimiyrityksestä suureen konserniin asti. Myös erilaiset toiminnallisuudet ovat valittavissa yrityksen ja huollon tarpeiden mukaisiksi.

En tarvitse muita kuin huollon toiminnanohjausjärjestelmän. Onko Tempo huoltoon saatavilla erikseen?

Collapick Tempo huoltoon toimii itsenäisenä ohjelmistona, eikä se vaadi rinnalleen muita ERP-järjestelmiä. Jos tilanne kuitenkin muuttuu, voidaan Tempo huoltoon yhdistää taloushallinnon ohjelmistoihin tai ERP-järjestelmään.

Tarvitsen hyvän huollon toiminnanohjausjärjestelmän nykyisen ERP-järjestelmäni rinnalle. Sopiiko Tempo huoltoon tarpeisiini?

Collapick Tempo huoltoon on yhdistettävissä mihin tahansa ERP-järjestelmään, jolloin tieto liikkuu järjestelmien välillä vaivatta. Ei ole siis merkitystä, mikä ERP-järjestelmä yrityksellä on käytössä entuudestaan.

Sopiiko Collapick Tempo huoltoon yrityksen sisäisten huoltotöiden hallintaan?

Sopii. Voit käyttää huollon toiminnanohjausjärjestelmää talon sisäisten huoltojen hallintaan, asiakashuoltojen hallintaan, tai molempiin. Tempo huoltoon osaa myös erottaa sisäiset huollot ja laskutettavat asiakastyöt, mutta myös takuuhuollot ja palveluun kuuluvat huoltotyöt, joita ei erikseen laskuteta asiakkaalta.

Voiko Tempo huoltoon ajastaa vuosihuollot ja muistuttaa niistä?

Kyllä. Collapick Tempo huoltoon on suunniteltu siten, että säännöllisten huoltovälien ajastaminen on mahdollista asiakas- ja laitekohtaisesti. Näin huoltotoimenpiteiden ennakointi ja tuotannon ohjaaminen ilman keskeytyksiä on helpompaa. Kun muistutat asiakkaitasi säännöllisistä huolloista, pidät heidätkin tyytyväisinä ja kaluston kunnossa.

Onko järjestelmän käyttö mahdollista mobiililaitteilla, kuten tabletilla?

Kyllä on. Kirjaukset ja huoltopyynnöt voi tehdä toiminnanohjausjärjestelmään mobiilisti. Sen lisäksi jokaiselle huollon työntekijälle voidaan luoda käyttäjäprofiilit, jotka mahdollistavat mm. työntekijäkohtaiset huoltojonot. Collapick Tempo huoltoon on suunniteltu toimimaan niin kentällä kuin päätoimipisteessäkin, laitteesta riippumatta.

Voiko Collapick Tempo huoltoon laskea huollon kustannukset automaattisesti?

Kyllä. Tempo huoltoon kykenee laskemaan niin huollon käytetyt työtunnit kuin käytettyjen varaosien kustannukset. Varastonhallintaan yhdistettynä Tempo huoltoon tekee myös varaosien tilaamisen helpoksi.

Mitä lisäosia Tempo huoltoon on saatavilla?

Tempon modulaarinen rakenne mahdollistaa lisätoimintojen ottamisen vaiheittain. Voit yhdistää mm. CRM:n, tuotannon, varaston, myynnin, oston tai taloushallinnon missä tahansa vaiheessa. Sinun ei tarvitse tietää nyt, mitä ominaisuuksia tarvitset tulevaisuudessa.

Onko Tempo huoltoon helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä?

Collapick Tempo on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, eli sen käyttö on helppo oppia. Et tarvitse pitkiä koulutuksia, vaan järjestelmä on hyvin intuitiivinen. Visuaalisesti helppo näkymä on selkeä kaikilla laitteilla. Luonnollisesti koulutamme käyttäjät osana palveluamme, jotta pääset alkuun mahdollisimman sujuvasti.

Onko Collapick Tempo edullinen toiminnanohjausjärjestelmä huollon tarpeisiin?

Koska kyseessä on modulaarinen ja skaalattava ERP-järjestelmä, maksat vain niistä ominaisuuksista joita oikeasti tarvitset. Et siis maksa suurta summaa ominaisuuksista, joita et tule koskaan käyttämään.

Voiko Collapick Tempoa testata ennen sen hankintaa?

Ehdottomasti. Tarjoamme kiinnostuneille yrityksille ilmaisen demoesittelyn, jossa esittelemme toiminnanohjausjärjestelmän toimintaa aidossa ympäristössä. Pääset siis konkreettisesti tutustumaan kaikkiin niihin ominaisuuksiin, joita tulet tarvitsemaan. Emme sido sinua mihinkään, sillä luotamme siihen, että Tempo huoltoon puhuu puolestaan.

Varaa veloitukseton Tempo huoltoon -demo!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme suoraan tai varaa kevyt kartoitussoitto, jossa keskustellaan yrityksesi tilanteesta ja ohjelmistotarpeistasi, sekä arvioidaan yhdessä, onko Collapick Tempo Tukku -Odoo ERP sinulle sopiva ohjelmisto. Kartoituksen pohjalta voimme varata ajan demoon, jossa asiantuntijamme esittelee sinulle järjestelmää etänä. Kartoitus sekä demo ovat sinulle täysin maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään. 

Kristian Rasehorn

Myynti ja tilannekartoitus

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com

Henri Halmia

Myynti

050 367 0956

henri.halmia@collapick.com