Collapick

Ohjelmistoja jotka taipuvat teille

Collapick on teollisuuteen erikoistunut Odoo ERP-toimittaja

Collapick Tempo on teollisuuteen kustomoitu Odoo ERP

Tuotteemme Collapick Tempo tarjoaa käyttäjäystävällistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnan- ja tuotannonohjausta täysin mobiilisti kaikilla laitteillasi. Avoimen lähdekoodin Odoo moottorina sekä modulaarinen rakenne mahdollistavat Tempon asiakaskohtaiset muokkaukset sekä lisätoimintojen käyttöönotot yrityksen kasvun ja tarpeiden mukaisesti. Voit jopa täydentää nykyistä ERP-järjestelmääsi Tempon moduuleilla!

Tempo teollisuuteen- pakettiin kuuluvat moduulit ovat myynti, ostot, varasto, sekä tuotanto. Lisäksi mukana ovat tuotannon sekä varaston helppokäyttöliittymät: MES-tuotannonohjaus sisältää kanban näkymän, infonäytön, resurssijanan, sekä työtilausten seurannan, kun taas varaston helppokäyttöliittymässä hallinnoit vastaanottoja ja lähetyksiä, sekä varastosaldoja.

Collapick Tempoon on saatavilla useita lisäominaisuuksia, sillä mahdollistamme esimerkiksi EDI-yhteydet keskusliikkeisiin, sekä integraatiot suunnittelu,- nestaus,- ja talousohjelmistoihin. Olemme toteuttaneet integraatioita muun muassa seuraaviin ohjelmistoihin: Netvisor, Procountor, Visma Fivaldi, CAD, Vertex, Solidworks, Boosti, Nestix, OWS, Jakamo, Woocommerce, Shopify, Zebra ja C9000. Viimeisintä kehitystyötämme ovat tuotannon Gantt, työajanseuranta sekä työaikapankki. 

Olemme Alihankinta-messuilla osastolla A312!

Merkkaa päivämäärä 26-28.9.2023 kalenteriin ja tule tapaamaan meitä osastolle! Esittelemme mielellämme valmistavan teollisuuden ratkaisujamme, sekä viimeaikaista kehitystyötämme, jota olemme tehneet yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Osastollamme toimivassa Walk-in demossa pääset näkemään heti, miten valmistavaan teollisuuteen optimoitu Collapick Tempo – Odoo ERP toimii aidosti ja oikeasti, ilman kalvosulkeisia tai pelkkää puhetta. Vaihtoehtoisesti voimme järjestää demosi privaatisti esimerkiksi omalla messupisteelläsi tai ketterästi etänä messujen jälkeen. Mukana menossa ovat ainakin Markku Pyörälä, Jarno Laine, Petteri Torssonen ja Kristian Rasehorn!

Nähdään Alihankinta-messuilla osastolla A312!

Olet hyvissä käsissä

Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme ja töihimme Asiakkaat-sivulla

Collapick tarjoaa tukea ja tehoa liiketoimintaan

Collapick on kotimainen ohjelmistopalveluyritys, jonka tuoteperheen moottorina toimii Odoon liiketoiminta-alusta. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä toimialasta riippumatta, mutta omaamme vahvaa toimialakohtaista osaamista erityisesti teollisuuden, tukun ja huollon pk-yrityksistä. 

Emme myy puhdasta Odoota, vaan kehitämme Tempo tuoteperhettämme toimiala -että asiakaskohtaisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu tuotannon digitalisointi, Odoo ERP koulutus ja konsultointi, tiedonkeruu, sovelluskehitys, sekä tukipalvelu. 

Toiminnanohjausjärjestelmän perimmäinen tarkoitus on tehostaa yrityksen arkea kokoamalla keskeisimmät liiketoiminnan toiminnot saman katon alle. Yrityksen toimintaa voidaan ohjata helposti ja kustannustehokkaasti yhdestä järjestelmästä, joka tekee rutiinityöt puolestasi automaattisesti, jotta voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Modernin ja kustannustehokkaan järjestelmän lisäksi tarjoamme tukea liiketoimintasi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja tehostamiseen.

Tampere ja Joensuu

Toimipaikat

15

Työntekijää

Erikoisosaaminen

Toimiala- ja asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
Integraatiot ja rajapinnat Tempoon
Erilaiset tuotekonfiguraattorit

Sertifikaatit

Luotettava kumppani
Odoo Ready Partner

Kumppaneitamme

Integraatiokumppanimme mahdollistavat sen, että liiketoimintaasi tukevat markkinoiden parhaat ratkaisut

Miksi valita Collapick ja Tempo ERP teollisuuteen?

ERP teollisuusalan yrityksille

Tempo ei ole vain toiminnanohjausjärjestelmä tai Odoo uusissa kuorissa. Se on pitkän kehitystyön tulos, sekä tuotannonohjausjärjestelmä, jotka on kehitetty yhdessä oikeiden tuotantotyöntekijöiden kanssa. Sen avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet jopa 20-50% lisäyksen tuotannon tehokkuuteen.

Muokattava ja skaalautuva ERP

Kokemuksemme mukaan jokainen ERP tarvitsee asiakaskohtaista muokkaamista, jotta se palvelee parhaiten yrityksesi liiketoimintaa. Osaavissa käsissämme järjestelmää voidaan päivittää lisäsovelluksilla, integraatioilla tai asiakaskohtaisilla muokkauksilla.

Tuotantoon optimoitu järjestelmä

Tempo sopii sekä tilaus, että varasto-ohjautuvaan tuotantoon, sarja- sekä mittatilaustöihin. Voit kuormittaa työt työpiste, kone- tai jopa työntekijäkohtaisesti. Tuotannonohjauksen MES-järjestelmällä hallinnoit työjonoa "raahaa ja pudota menetelmällä". Täysin mobiili järjestelmä toimii selaimessa kaikilla laitteillasi missä ja milloin vain.

Asiantunteva palvelu

Et jää järjestelmän kanssa yksin, sillä palvelemme niin projektin aikana kuin sen jälkeen tarjoamalla niin suunnittelu-, käyttöönotto-, tuki- ja ylläpitopalvelut kuin jatkokehityksen, koulutuksen ja testauksen – lisäpalveluita kuten integraatiota unohtamatta. Nopeasti reagoivasta tukipalvelusta saamme jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme.

Tempon moottorina sykkii Odoo

Me olemme pieni ja pippurinen kumppanisi Suomen päässä, mutta meidän Tempo-tuoteperheemme moottorina hyrrää yli 22 000 kehittäjän ja 8 miljoonan käyttäjän maailmanlaajuinen koneisto nimeltään Odoo. Avoimen lähdekoodin ERP-järjestelmänä se mahdollistaa sen, että asiantuntijamme voivat luoda ominaisuuksia täysin uusiinkin asiakastarpeisiin.

Ei ylimääräisiä maksuja

Meillä et maksa mistään mitä et tarvitse, sillä Tempon modulaarisen rakenteen ansiosta voit valita vain itsellesi tarpeellisimmat toiminnot. Kaikki yrityksesi tarpeet kartoitetaan yhdessä projektin alussa, ja voit kasvattaa järjestelmää myöhemmin yrityksen kasvun ja tarpeiden mukaan.

Varaa maksuton esittely

Haluatko nähdä, miten Tempo teollisuuteen oikeasti toimii? Paras tapa tutustua uuteen järjestelmään on aidon demoesittelyn kautta. Demossa asiantuntijamme esittelee sinulle järjestelmää näppärästi etänä tai tarvittaessa paikan päällä. Voit esittää toiveita siitä, mitä eri ominaisuuksia haluaisit nähdä, sillä demossa keskitymme niihin toiminnallisuuksiin mitkä ovat liiketoiminnallesi kaikkein tärkeimpiä. 

 Demo kestää noin 30-60 minuuttia tarpeesi mukaan. Se on myös veloitukseton eikä sido sinua mihinkään. Täytä lomake oheisesta linkistä ja esitä toiveesi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tarkemmista yksityiskohdista. 

Lue uusimpia artikkeleitamme

Katso kaikki artikkelimme täältä

Helppokäyttöinen ERP teollisuuteen -hankeen avulla vipuvoimaa Collapick Tempo ERP-järjestelmän kehittämiseen sekä apua kansainvälistymisen suunnitteluun

Helppokäyttöinen ERP teollisuuteen -hankeen avulla vipuvoimaa Collapick Tempo ERP-järjestelmän kehittämiseen sekä apua kansainvälistymisen suunnitteluun

Lue hankkeestamme “Helppokäyttöinen ERP-teollisuuteen”, jonka avulla kehitimme käyttäjäystävällisen ERP ratkaisun odoo-alustan päälle, sekä kartoitimme liiketoimintamme kansainvälistymispotentiaalia pohjoismaihin.

Ouneva Oy: Huolto hallintaan Collapick Tempolla

Ouneva Oy: Huolto hallintaan Collapick Tempolla

Ouneva Oy: Huolto hallintaan Collapick Tempolla Asiakastarina / Julkaistu 25.9.2023Lukuaika 5 min Ouneva Oy on sähköliitoskomponenttien ja ohutlevyosien sopimusvalmistaja, sekä osa kansainvälistä teollisuuden perheyhtiötä Ouneva Groupia. Yritys otti käyttöönsä Tempo huollon nykyisen ERP-järjestelmän rinnalle. Haastattelimme Ouneva Oy:n  tuotantoinsinööriä Samu Näsästä, joka vastasi projektista asiakasyrityksen päässä.  Yritys: Ouneva Oy Verkkosivusto: https://www.ounevagroup.fi/yhtiot/ouneva-oy/ Tuotteet:  Collapick Tempo huoltoon Toimiala:  Sähkötarvikkeet …

Ouneva Oy: Huolto hallintaan Collapick Tempolla Read More »

Teollisuuteen optimoitu Collapick Tempo ERP vauhdittamaan kahden konepajan liiketoiminnan kasvua

Teollisuuteen optimoitu Collapick Tempo ERP vauhdittamaan kahden konepajan liiketoiminnan kasvua

Promec sekä Tekopa käyttöönottivat teollisuuteen optimoidun Collapick Tempo ERP-järjestelmän tehostaakseen tuotantoaan sekä tukemaan liiketoimintojensa kasvua.

Ota suoraan yhteyttä

Etkö ole varma mitä palveluita tarvitset? Ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kartoitamme yhdessä järjestelmätarpeesi. Voimme suositella sekä toteuttaa yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Myös asiakaspalvelumme palvelee sinua numerossa 044 989 1350 ma-pe klo 8-16.

Markku Pyörälä

Toimitusjohtaja, myynti

044 779 7518

markku.pyorala@collapick.com

Kristian Rasehorn

Myynti ja tilannekartoitus

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com

Seuraa meitä somessa