Collapick

Ohjelmistoja jotka taipuvat teille

Collapick on teollisuuteen erikoistunut Odoo ERP-toimittaja

Collapick Tempo on teollisuuteen kustomoitu Odoo ERP

Tuotteemme Collapick Tempo tarjoaa käyttäjäystävällistä, suomenkielistä ja integraatioilla rikastettua toiminnan- ja tuotannonohjausta täysin mobiilisti kaikilla laitteillasi. Avoimen lähdekoodin Odoo moottorina sekä modulaarinen rakenne mahdollistavat Tempon asiakaskohtaiset muokkaukset sekä lisätoimintojen käyttöönotot yrityksen kasvun ja tarpeiden mukaisesti. Voit jopa täydentää nykyistä ERP-järjestelmääsi Tempon moduuleilla!

Tempo teollisuuteen- pakettiin kuuluvat moduulit ovat myynti, ostot, varasto, sekä tuotanto. Lisäksi mukana ovat tuotannon sekä varaston helppokäyttöliittymät: MES-tuotannonohjaus sisältää kanban näkymän, infonäytön, resurssijanan, sekä työtilausten seurannan, kun taas varaston helppokäyttöliittymässä hallinnoit vastaanottoja ja lähetyksiä, sekä varastosaldoja.

Collapick Tempoon on saatavilla useita lisäominaisuuksia, sillä mahdollistamme esimerkiksi EDI-yhteydet keskusliikkeisiin, sekä integraatiot suunnittelu,- nestaus,- ja talousohjelmistoihin. Olemme toteuttaneet integraatioita muun muassa seuraaviin ohjelmistoihin: Netvisor, Procountor, Visma Fivaldi, CAD, Vertex, Solidworks, Boosti, Nestix, OWS, Jakamo, Woocommerce, Shopify, Zebra ja C9000. Viimeisintä kehitystyötämme ovat tuotannon Gantt, työajanseuranta sekä työaikapankki. 

Lähdetään liikkeelle kevyellä kartoituksella!

Täytä lomake ja buukkaa veloitukseton kartoitussoitto!

Lomakkeen lähettämisen jälkeen asiantuntijamme soittaa sinulle mahdollisimman pian. 

Kartoituksessa keskustellaan yrityksesi tilanteesta ja ohjelmistotarpeistasi, sekä arvioidaan yhdessä, onko Tempo sinulle sopiva ohjelmisto.

Kartoituksen pohjalta voimme varata ajan demoon, jossa asiantuntijamme esittelee sinulle järjestelmää etänä. Myös demo on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 

* Käsittelemme tietojasi ainoastaan kartoitusta varten, emmekä käytä niitä muihin käyttötarkoituksiin.

Olet hyvissä käsissä

Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme ja töihimme Asiakkaat-sivulla

Collapick tarjoaa tukea ja tehoa liiketoimintaan

Collapick on kotimainen ohjelmistopalveluyritys, jonka tuoteperheen moottorina toimii Odoon liiketoiminta-alusta. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä toimialasta riippumatta, mutta omaamme vahvaa toimialakohtaista osaamista erityisesti teollisuuden, tukun ja huollon pk-yrityksistä. 

Emme myy puhdasta Odoota, vaan kehitämme Tempo tuoteperhettämme toimiala -että asiakaskohtaisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kokonaisvaltaisen toiminnanohjauksen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu tuotannon digitalisointi, Odoo ERP koulutus ja konsultointi, tiedonkeruu, sovelluskehitys, sekä tukipalvelu. 

Toiminnanohjausjärjestelmän perimmäinen tarkoitus on tehostaa yrityksen arkea, kokoamalla liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittavat keskeisimmät toiminnot saman katon alle. Järjestelmä automatisoi useita rutiinitöitä, jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Modernin ja kustannustehokkaan järjestelmän lisäksi tarjoamme tukea liiketoimintasi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Tampere ja Joensuu

Toimipaikat

15

Työntekijää

Erikoisosaaminen

Toimiala- ja asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
Integraatiot ja rajapinnat Tempoon
Erilaiset tuotekonfiguraattorit

Sertifikaatit

Luotettava kumppani
Odoo Ready Partner
Suomen Vahvimmat Platina 2018-2023

Kumppaneitamme

Integraatiokumppanimme mahdollistavat sen, että liiketoimintaasi tukevat markkinoiden parhaat ratkaisut

Miksi valita Collapick ja Tempo ERP teollisuuteen?

ERP teollisuusalan yrityksille

Tempo ei ole vain toiminnanohjausjärjestelmä tai Odoo uusissa kuorissa. Se on pitkän kehitystyön tulos, sekä tuotannonohjausjärjestelmä, jotka on kehitetty yhdessä oikeiden tuotantotyöntekijöiden kanssa. Sen avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet jopa 20-50% lisäyksen tuotannon tehokkuuteen.

Tuotantoon optimoitu järjestelmä

Tempo sopii sekä tilaus-, että varasto-ohjautuvaan tuotantoon, sarja- sekä mittatilaustöihin. Voit kuormittaa työt työpiste, kone- tai jopa työntekijäkohtaisesti. Tuotannonohjauksen MES-järjestelmällä hallinnoit työjonoa "raahaa ja pudota menetelmällä". Täysin mobiili järjestelmä toimii selaimessa kaikilla laitteillasi missä ja milloin vain.

Muokattava ja skaalautuva ERP

Kokemuksemme mukaan jokainen ERP tarvitsee asiakaskohtaista muokkaamista, jotta se palvelee parhaiten yrityksesi liiketoimintaa. Osaavissa käsissämme järjestelmää voidaan päivittää lisäsovelluksilla, integraatioilla tai asiakaskohtaisilla muokkauksilla.

Tempon moottorina sykkii Odoo

Me olemme pieni ja pippurinen kumppanisi Suomen päässä, mutta meidän Tempo-tuoteperheemme moottorina hyrrää yli 22 000 kehittäjän ja 8 miljoonan käyttäjän maailmanlaajuinen koneisto nimeltään Odoo. Avoimen lähdekoodin ERP-järjestelmänä se mahdollistaa sen, että asiantuntijamme voivat luoda ominaisuuksia täysin uusiinkin asiakastarpeisiin.

Asiantunteva palvelu

Et jää järjestelmän kanssa yksin, sillä palvelemme niin projektin aikana kuin sen jälkeen tarjoamalla niin suunnittelu-, käyttöönotto-, tuki- ja ylläpitopalvelut kuin jatkokehityksen, koulutuksen ja testauksen – lisäpalveluita kuten integraatiota unohtamatta. Nopeasti reagoivasta tukipalvelusta saamme jatkuvasti kiitosta asiakkailtamme.

Ei ylimääräisiä maksuja

Meillä et maksa mistään mitä et tarvitse, sillä Tempon modulaarisen rakenteen ansiosta voit valita vain itsellesi tarpeellisimmat toiminnot. Kaikki yrityksesi tarpeet kartoitetaan yhdessä projektin alussa, ja voit kasvattaa järjestelmää myöhemmin yrityksen kasvun ja tarpeiden mukaan.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä ja Collapick Tempo -Odoo ERP:stä Teollisuuteen?

”Iso kiitos siitä, että teidän puolen kavereilta tuli käyttöönottovaiheessa jatkuvasti viestiä, että he voivat yrittää auttaa. He ajoivat Exceleitä sisään, mikä helpotti meitä – ettei kaikkea tarvinnut tehdä itse. Tiesit, että aina joku vastaa ja jonkun saa aina kiinni. Se, ettei jätetä – sen jälkeen kukaan ei vastaa, kun on sopimus ja nimi paperissa. Siinä suhteessa olen todella kiitollinen siitä, että olemme saaneet apua. Koskaan ei ole tullut sellaista tiedotonta tilannetta, sillä aina asioihin on löytynyt ratkaisu ja selitys. Olemme saaneet käyttöönottovaiheessa myös erillisen ohjeistuksen tuotekorttien tekoon – onhan se hyvää palvelua. Sain heti alkuun sellaisen ammattimaisen käsityksen teistä, koska Teamssissä oli välillä teknisen puolen kaveria vastaamassa kysymyksiin, ja aina vähän eri osa-alueilta ihmisiä mukana. Siinä yhteistyön alussa tuli jo käsitys, että nyt ollaan ammattilaisten kanssa tekemisissä.”

Marianne Vepsäläinen Toimitusjohtaja | Tekopa Oy
Tekopa Oy: Suomen ennätysvauhdissa käyttöönotettu Tempo ERP tehostamaan yrityksen tuottavuutta

”Jos ajatellaan nimenomaan tätä projektia* (Collapick Tempon, Collicon ulkoisen varaston ja keskusliikkeiden yhdistäminen*), niin Collapick hoiti teknisen toteutuksen lisäksi oivallisesti myös projektin vetovastuun. Yhteydenpito eri osapuoliin, valmiit ratkaisuehdotukset sekä nopea ongelmanratkaisukyky olivat isossa osassa projektin maaliin saattamisessa. Projektipäällikkö oli aidosti kiinnostunut ratkaisemaan asioita nopeasti, jotta tavarantoimituksemme asiakkaille saatiin turvattua. Collapickille pisteet nopeasta toiminnasta ja ongelmanratkaisukyvystä!”

Olli Jartti Vienti- & hankintapäällikkö | Eläinruokatehdas Lemmikki Oy

”Odoo on laajalla käyttöalueella toimiva ohjelmisto. Aplikaatioita on paljon ja laskutuksen rajapintoja, joita voi ottaa lisänä, kun yhtiö kehittyy. Tuote on hyvä ja varsinkin se käyttöönottoprosessi oli selvästi yksinkertainen ja nopea. Asiakastuki toimii hyvin, tulee nopeasti vastauksia ja ratkaisuja, jos ja kun niitä ongelmakohtia tulee. Järjestelmä on yksinkertainen ja looginen käyttää. Siinä on ne syyt minkä takia voisi suositella toisellekin.”

Aleks Salasin & Jari Haikara Toimitusjohtaja sekä myyntipäällikkö | Teräsel Oy

“Palvelu teiltä meille on ennen kaikkea teknistä tukea, joka on jatkuvassa käytössä – ja toiminut kyllä erittäin hyvin. Tuen vasteaika on kunnossa. Projektihenkilöstö ottaa kaikki huolet ja tyhmätkin kysymykset huomioon, ja kysymyksiin saa selkeät vastaukset ennemmin tai myöhemmin, jopa vuorokauden sisällä. Otatte todella hyvin vastaan ideoita ja sanotte rehellisesti, jos jokin asia ei onnistu. Yhteistyö on ollut hyvin helppoa ja luontevaa”.

Esa Kontkanen Tehdaspäällikkö | Pro-Machining Oy

Lue uusimpia artikkeleitamme

Blogimme sisältää asiakastarinoita, asiantuntija-artikkeleita, sekä ajankohtaisia uutisia. Katso kaikki artikkelimme täältä.

Collapick Tempo – Usein Kysytyt Kysymykset: Tehokas ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä

Collapick Tempo – Usein Kysytyt Kysymykset: Tehokas ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä

Tässä artikkelissa käsittelemme Usein Kysyttyjä Kysymyksiä Collapick Tempo -Odoo ERP-järjestelmästä.

Niemen Tehtaat: Verkkokaupan ja verkkosivujen hallinta kehityksestä integraatioihin

Niemen Tehtaat: Verkkokaupan ja verkkosivujen hallinta kehityksestä integraatioihin

Collapick hallinnoi Niemen Tehtaiden WordPress-verkkosivuja ja WooCommerce-verkkokauppaa sivustojen kehittämisestä sovelluskehitykseen, sekä ERP-integraatioon.

Tukku UKK

Tukku UKK

Tukku UKK kokoaa yhteen Useimmin Kysytyt Kysymykset Collapick Temposta sekä sen tukkuominaisuuksista

Karelia-ammattikorkeakoulu: Odoo-ERP ja opettajaportaali eri koulutusalojen tarpeisiin

Karelia-ammattikorkeakoulu: Odoo-ERP ja opettajaportaali eri koulutusalojen tarpeisiin

Karelia-ammattikorkeakoulun ERP-projektissa käyttöönotettiin Odoo-ERP, sekä kehitettiin Odoo-pohjainen oppimisympäristö opetuskäyttöön.

Ota suoraan yhteyttä

Etkö ole varma mitä palveluita tarvitset? Ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kartoitamme yhdessä järjestelmätarpeesi. Voimme suositella sekä toteuttaa yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Myös asiakaspalvelumme palvelee sinua numerossa 044 989 1350 ma-pe klo 8-16.

Markku Pyörälä

Toimitusjohtaja, myynti

044 779 7518

markku.pyorala@collapick.com

Kristian Rasehorn

Myynti ja tilannekartoitus

044 987 0468

kristian.rasehorn@collapick.com

Jarno Laine

Myynti

050 301 2956

jarno.laine@collapick.com

Tutustu meihin myös somessa